← Specialeområder

Autismeboliger og botilbud

Med vores løsning kan du skabe mere ro, færre konflikter og større selvværd for beboerne med veldesignede fysiske rammer, der understøtter og forstærker effekten af den sociale indsats.

Med udgangspunkt i ét simpelt modul åbner vi for storslåede muligheder. Designet er fleksibelt, så modulerne kan sammensættes på mange måder - uden at gå på kompromis med hverken arkitektur, indretning eller husenes sammenhæng med det omgivende miljø.

njordrum_urban_ext_view01
step_i_small

Modulboligerne er bygget på viden om stressreducerende, understøttende arkitektur, erfaring fra byggerier
til borgere med særlige behov, viden om rationelt producerbart modulbyggeri og med æstetik som ufravigeligt grundelement.

step_ii_small

Grundmodulet på 48 m2 indeholder entre, køkken, soverum og stue og kan som selvstændig enhed danne bolig for en enkelt borger.

step_iii_small

Grundmodulet åbner for mange muligheder; det kan versioneres og sam- mensættes med stor variation til projekter i både lille og stor skala og således sørge for at de fysiske ram- mer altid dynamisk følger med behov og udvikling. 

step_iiii_small

Vi har også mindre modulboliger, bygget ud fra samme principper som grundmodulet. Besøg vores hjemmeside for at se de forskellige muligheder. Modulerne bygges i Danmark af en af landets største og mest erfarne modul- byggere.

Kontakt os for at vende udfordringer til muligheder

Njordrum Care

Unikke arkitekttegnede boliger bygget på socialfaglige indsigter til mennesker med specielle behov.

Kontakt

+45 29 42 05 45
info@njordrumcare.com

Adresse

Filmbyen 19
8000 Aarhus C

© Njordrum Care

l