Demens- og seniorboliger

Arkitekturen skabes med udgangspunkt Njordrum modulerne og erfaringen fra design af byggeri til omsorgsboliger. Konceptet for boformen er ”landsbyen” og de sociale kvaliteter der naturligt ligger i den klassiske landsbystruktur, hvor individuelle boliger samles omkring et torv og et fællesskab. Fællesskab der rummer mulighed for både til- og fravalg samt referencer fra det levede liv.

Modulet bliver her således en aktiv brik i fleksibelt og skalerbart at kunne opbygge en trygt, funktionel og overskuelig ramme for beboere, personale og pårørende. 

Arkitektur og design påvirker os som mennesker og kan med de rette virkemidler danne rammer for øget livskvalitet – skabe et hjem og ikke blot en bolig.

Njordrum_Brick_EXT_View01
Njordrum_Brick_EXT_View02
  • Om behovet er fritliggende seniorboliger, plejeboliger, eller en hel demenslandsby, kan vi levere løsningen med Njordrum BRICK. I et tæt samarbejde med bygherre skræddersyr vi individuelle løsninger.
  • Med baggrund i mange års erfaring fra byggerier på senior og demensområdet har vi udviklet et modulsystem, der sætter nye standarter for fleksibilitet, bæredygtighed, byggeteknisk kvalitet og æstetik.
  • Med Njordrum BRICK kan der bygges i flere plan. Ændrer behovet sig, kan vi tilføjeen hel eller en halv etage - eller fjerne en etage, der så kan få nyt liv på en ny matrikel.

  • I vores senior og demenstilbud erder lagt særlig vægt på, at der såvel indendørs som udendørs skal være en hjemlig, hyggelig atmosfære – også selvom boligerne skal indrettes med ekstra fokus på funktion og særlige behov.

Kontakt os for at vende udfordringer til muligheder

Njordrum Care

Unikke arkitekttegnede boliger bygget på socialfaglige indsigter til mennesker med specielle behov.

Kontakt

+45 29 42 05 45
info@njordrumcare.com

Adresse

Filmbyen 19
8000 Aarhus C

© Njordrum Care

l