Moduler

Njordrum Care moduler

Home | Shelter | Cabin
Tre gennembearbejdede modultyper, bygget i høj kvalitet baseret på det modulære, rationelt producerbare og med fokus på den samlede rumlige oplevelse, lys, farver, taktilitet og ikke blot antallet af kvadratmeter.

Njordrum Home Modul

Njordrum Care Home er udviklet med ambitionen om at bringe naturen ind i husene og menneskene nærmere naturen. Vi vil skabe unik arkitektur i høj kvalitet baseret på det modulære, rationelt producerbare og med fokus på den samlede rumlige oplevelse og ikke blot antallet af kvadratmeter. Dette er grundtankerne bag vores 48m2 modul som er grundmodulet i Njordrums koncept.

“Med udgangspunkt i ét simpelt modul åbner vi for storslåede muligheder. Designet er fleksibelt, så modulerne kan sammensættes med stor variation, i både den lille skala og i den store skala, uden at gå på kompromis med arkitektur og fleksibilitet.”

Njordrum Shelter Modul

Njordrum Care Shelter er 30 m2 i grundplan og indeholder alle de funktioner man har brug for: Køkken, bad, soveværelse og stue/ophold. Boligen opleves på grund lofthøjden - der er op til 4 meter - og gulvet der går i ét med terrassen, som en bolig der er mere rummelig end den 30 m2 store grundplan umiddelbart indikerer. Den markante træterrasse er bygningens signatur og tilbyder gode muligheder for udeophold og for selv at afgøre, hvor skærmet man ønsker at opholde sig.
Njordrum Care Shelter er på mange måder et koncentrat af de oprindelige Njordrum Care tanker; de essentielle indendørs funktioner designet for den bedst mulige rumoplevelse og størst mulige kontakt til det udendørs areal og naturen. Uderummet er indrammet for at markere det som en del af det samlede inde/uderum og for samtidigt at skabe læ og privathed. 

Njordrum Cabin Modul

Med både soverum og hems tilbyder Njordrum Care Cabin i alt op til 4 sovepladser. Trods sin beskedne størrelse på blot 28m2 indeholder boligen både køkken, bad og opholdsrum. Med 4 meter til loftet i kip er der masser af rumfornemmelse, ligesom den afskærmede terrasse opleves som en rumlig forlængelse af husets indre. 
Modulet er baseret på Njordrums originale 48 m2 store modul og med samme genkendelige arkitektoniske kvaliteter. Udviklet til en funktionel boenhed med fokus på nærhed mellem ude og inde samt med adgang til de basale bofunktioner i moderne kvalitet og design. I forbindelse med badeværelset og uderummet, er der skabt plads til muligheden for et udendørs bruseområde for også her at understrege husets karaktér som et hus i tæt kontakt med naturen.

Kontakt os for at vende udfordringer til muligheder

Njordrum Care

Unikke arkitekttegnede boliger bygget på socialfaglige indsigter til mennesker med specielle behov.

Kontakt

+45 29 42 05 45
info@njordrumcare.com

Adresse

Filmbyen 19
8000 Aarhus C

© Njordrum Care

l