Specialeområder

Overskrift

Med nysgerrighed og nytænkning ønsker vi at udfordre vante tilgange, bryde med detklassiske og vise alternativerne.

HJemmeside3

Autismebolig

Når bygninger støbes og bygges i beton, er det ud fra en forventning om, at bygningerne nok vil være tidssvarende og at behovet nok ikke ændrer sig de næste mange år.
Virkeligheden viser sig meget ofte at være en anden. Fremtidens behov, hvad angår fysiske rammer er uforudsigeligt.

Njordrum Care konceptet er bygget på en ambition om at kunne etablere byggeri der, ud over at imødekomme de forventninger der er til mere traditionelt byggeri, er skalerbart, fleksibelt og bæredygtigt.
Der er simpelthen tale om en ny farve på palletten.

Daginstitution

Med udgangspunkt i ét grundmodul åbner vi for nye muligheder.
Designet er fleksibelt, så modulerne kan versioneres og sammensættes med stor variation, i både den lille og den store skala.
På den måde vil de fysiske rammer altid dynamisk følge med udviklingen.

 Modulerne er opført i træ, der binder CO2. Alt træ er varmebehandlet og har en holdbarhed på 30+ år uden at være trykimprægneret eller imprægneret i det hele taget.
Den bygningsmæssige kvalitet er således fuldt på højde med traditionelt byggeri.

01-copy-2@2x
01-copy-2@2x

Ældrebolig

Når de fysiske rammer kan skaleres efter behov, forsvinder risikoen for at skulle udføre dyre ombygninger, etablere pavillonløsninger eller rive ned for at bygge nyt.
Ud over at være godt for klimaet, ligger der en enorm økonomisk gevinst i at have den rette kapacitet på det rette sted til den rette pris og lige når du har brug for det.

Både på anlægsbudgettet og ikke mindst driftsbudgettet vil Njordrum Care løsningen give positiv effekt på bundlinjen.

Demensbolig

Ud over grundmodulet leverer vi også mindre boliger, der er bygget på samme principper som grundmodulet. Kvalitet på højde med traditionelt byggeri, viden og erfaring med stressreducerende, understøttende arkitektur og bæredygtighed,

Et eksempel er Njordrum Care Shelter. En bolig på 30 M2  der er nænsomt bearbejdet og indeholder alle de funktioner der hører til en moderne bolig. 

Læs mere om Njordrum Care Shelter her

01-copy-2@2x

Kontakt os for at vende udfordringer til muligheder