Tid & Økonomi

Balance mellem både hårde og bløde værdier

Også for økonomien er der meget at hente når de fysiske rammer understøtter både trivsel og udvikling. Vi påvirkes alle af de rammer vi opholder os i. Njordrum Care moduler er designet med udgangspunkt i viden om understøttende arkitektur.

Tidogoeko

Fleksibilitet også økonomisk.

Vores forretningsmodel indeholder også et stærkt netværk til forskellige former for finansiering.

Njordrum Care moduler kan købes eller leases. Vi samarbejder med anerkendte finansieringsvirksomheder, og har god erfaring med at skaffe attraktiv finansiering til nybyggeri. 

Fremtidens behov for fysiske rammer er nærmest umulige at forudsige. Njordrum Care moduler kan flyttes, sættes sammen på nye måder, tilføjes flere moduler og placeres hvor der er brug for dem. Bæredygtigt hvad angår både byggeriets klimaaftryk og den samlede økonomi.

Njordrum Care modulerne er essensen af års udvikling, hvor arkitektur, processer og materialevalg er optimeret. Resultatet er moduler, der er rationelle at bygge uden at gå på kompromis med arkitektonisk kvalitet og funktionalitet.
Fremstilling af Njordrum Care moduler er sat i system og alle processer er optimerede. Byggeprocessen bliver derved tilsvarende meget effektiv. Alt fremstilles indendørs, så der kan bygges sikkert, tørt og effektivt uanset vejr og vind.

Kontakt os for at vende udfordringer til muligheder

Njordrum Care

Unikke arkitekttegnede boliger bygget på socialfaglige indsigter til mennesker med specielle behov.

Kontakt

+45 29 42 05 45
info@njordrumcare.com

Adresse

Filmbyen 19
8000 Aarhus C

© Njordrum Care

l