Understøttende arkitektur

Arkitektur der understøtter

Vi påvirkes alle af de fysiske rammer vi opholder os i. Og så er der situationer hvor de fysiske rammer har en helt afgørende betydning.

Taresse

”Mit nervesystem falder helt til ro”.

Citatet kom helt spontant fra en borger med autisme, der fik fremvist en lejlighed, hvor farverne var nøje udvalgt og der i det hele taget gjort overvejelser om stressreducerende, understøttende arkitektur.

Vores unikke koncept sætter nye standarter for leverum til mennesker.

I psykiatrien og på de nye supersygehuse er helende arkitektur en selvfølge og effekten af at anvende arkitektur aktivt i behandlingen er evident og åbenbar. Njordrum Care vil være bannerførere for, at anvende arkitektur og design offensivt, kompromisløst og med stor omtanke i byggerier, hvor netop arkitektur og design kan have en særligt afgørende betydning. Derfor er alle vores moduler nøje gennemtænkte, og et produkt af mange års erfaring med byggeri særligt til de tre specialeområder.

Lars Aarup
Projektudvikling & Salg

Konceptet

Konceptet handler om mennesker

Med nysgerrighed og nytænkning ønsker vi at udfordre vante tilgange, bryde med det klassiske og vise alternativer. Vi mener tiden er inde til fleksible, skalerbare løsninger, der bygger på viden om stressreducerende, understøttende arkitektur, erfaring fra velfærdsbyggeri, viden om rationelt producerbart modulbyggeri og med æstetik som et ufravigeligt grundelement. Vi kalder det Njordrum Care.

Seniorkollektiv

Vi ønsker at ændre vilkårene og sætte nye standarter for leverum til mennesker.

Når bygninger støbes og bygges i beton, er det ud fra en forventning om, at bygningerne nok vil være tidssvarende og at behovet nok ikke ændrer sig de næste mange år.
Virkeligheden viser sig meget ofte at være en anden. Fremtidens behov, også hvad angår vore fysiske rammer er uforudsigelig.

Njordrum Care konceptet er bygget på en ambition om at kunne etablere byggeri som, udover at imødekomme de forventninger der stilles til mere traditionelt byggeri, er skalerbart, fleksibelt og bæredygtigt.

Modulerne

Med udgangspunkt i grundmodulerne åbner vi for helt nye muligheder.
Modulerne er designet med indbygget fleksibelt. De kan versioneres og sammensættes med stor variation til projekter i både lille og stor skala og således sørge for at de fysiske rammer altid dynamisk følger med behov og udvikling.

Alt er opført i træ - naturens eget materiale som tilsvarende naturligt binder CO2 og dermed bidrager positivt til miljøets balance. Facaden er udført i varmebehandlet fyr og opnår dermed en holdbarhed på over 30 år uden nogen form for tilsatte kemikalier.
Den bygningsmæssige kvalitet er således fuldt på højde med traditionelt byggeri - endda ofte højere idet der stilles ekstra konstruktionsmæssige krav til det flytbare modul.

KonceptsnitHvid
NjordrumSmåKlodser

Vi leverer helhedsløsninger med økonomisk bæredygtighed.

Når de fysiske rammer kan skaleres efter behov, forsvinder risikoen for at skulle udføre dyre ombygninger, etablere midlertidige pavillonløsninger eller rive ned for at bygge nyt.
Ud over at være godt for klimaet, ligger der en enorm økonomisk gevinst i at have den rette kapacitet på det rette sted til den rette pris og når behovet opstår.

Både på anlægsbudgettet og ikke mindst driftsbudgettet vil Njordrum Care løsningen give positiv effekt på bundlinjen.

Den store, lille bolig

Ud over grundmodulet leverer vi også mindre boliger, der er bygget på samme principper som grundmodulet. Kvalitet mindst på højde med traditionelt byggeri, viden og erfaring med stressreducerende, understøttende arkitektur og bæredygtighed.

Et eksempel er Njordrum Care Shelter. En bolig på 30 M2, nænsomt bearbejdet og med alle de funktioner der hører til en moderne bolig. 

Sheltergrey

Njordrum Care er skabt på et solidt fundament af viden og erfaring.

Hemmeligheden bag Njordrum Cares succes ligger i en multidisciplinær tilgang. Teamet bag Njordrum Care har med bred viden og erfaring fra socialområdet, arkitektur, design, projektudvikling og finansiering en unik sammensætning af kompetencer. Vi er også klar til at dine byggeprojekter videre.

Alle moduler produceres i Danmark af de mest anerkendte virksomheder indenfor modulært byggeri. Leveringssikkerhed, kvalitetssikring og pris er derfor altid helt skarp.

Woodsfacadeprofil

Kontakt os for at vende udfordringer til muligheder

Njordrum Care

Unikke arkitekttegnede boliger bygget på socialfaglige indsigter til mennesker med specielle behov.

Kontakt

+45 29 42 05 45
info@njordrumcare.com

Adresse

Filmbyen 19
8000 Aarhus C

© Njordrum Care

l