Hatting Bakker

Grøn, rekreativ bydel under udvikling i Horsens

Autismecenter, daginstitution, udsigtstårn, mountainbike-spor, løberuter og vintersportsaktiviteter samt en støjvold, der skærmer området og Hatting by mod støj fra E45, er blandt planerne for et nyt, stort rekreativt område i Hatting. Projektet er under udvikling i samarbejde mellem Njordrum og Projekt- og Investeringsvirksomheden Mortensen Gruppen A/S.

Projektet omfatter omdannelse af 85 ha nuværende landbrugsareal til et moderne rekreativt landskab med en bred vifte af muligheder for ophold, naturoplevelser samt udfoldelsesmuligheder. Her kan den unge børnefamilie bruge weekenden på at gå op i bakkerne og bruge landskabets mange muligheder, det aktive ældre ægtepar kan få brugt kroppen, komme op og få udsigten over Horsens, fjorden og det jyske landskab. Her skal løberne, mountainbike-cyklisterne og aktive beboere fra Hatting, Horsens og omegn kunne bevæge sig og dyrke deres aktive livsstil.

Visualiseringer: Nor3D

Hatting_View01_Areal

Det nye landskab med bakker og dalstrøg vil på én gang sikre værdifuld afskærmning mellem intens infrastruktur og eksisterende natur og byområder samt projektets nye bolig- og velfærdsoaser, ligesom et klimabassin til opsamling af områdets overfladevand med forskellige vanddybder og varierende brinker vil understøtte og udvikle områdets flora og biodiversitet med en mere vild natur.

Hatting_View03_Winter
Hatting_View04_Shelters

Området Hatting Bakker udvikles for at bringe natur og byliv tættere sammen. Landskabet og området aktiveres, så der skabes fælles uderum, aktiviteter og nye naturoplevelser for borgere og besøgende i alle aldre. Projektet udvikles for samtidigt at sikre en øget biodiversitet.

Njordrum Care

Arkitekttegnede boliger bygget på socialfaglige indsigter til mennesker med specielle behov.

+45 21 21 99 51
info@njordrumcare.com

Adresse

Njordrum Care ApS
Filmbyen 19
8000 Aarhus C

Njordrum-Icon-White